Voorbeeld motivatiebrief


Zoek jij een voorbeeld van een motivatiebrief?


Het schrijven van een goede motivatiebrief is belangrijk als je gaat solliciteren. Om je op weg te helpen bij het schrijven van een goede motivatiebrief vind je hieronder een goed voorbeeld.

 
Voorbeeld motivatiebrief

Mark Timmerman
Dr. Benthemstraat 12
7514 CM Enschede

Menzis hoofdkantoor
T.a.v de heer Nauting
Lawickse Allee 30
6709 DZ Wageningen

Enschede, 3 november 2012

Betreft: Motivatiebrief functie productmanager


Beste heer Nauting,

Ik heb uw advertentie voor productmanager op NationaleVacaturebank.nl met grote interesse gelezen. Via deze motivatiebrief solliciteer ik graag naar deze functie.  

Afgelopen september heb ik mijn studie commerciële economie met succes afgerond. Tijdens de studie heb ik een half jaar stage gelopen op de marketing afdeling van Univé. Hier heb ik veelvuldig meegedraaid als productmanager. Ik ben dan ook zeker geen onbekende met de taken en verantwoordelijkheden van een productmanager in uw branche. Voor gedetailleerde informatie over de werkzaamheden verwijs ik u naar mijn CV 

Menzis spreekt mij enorm aan, omdat het bedrijf één van de marktleiders in Nederland is. Daarnaast heeft Menzis een goed imago en staat bekend om haar goede service. 

Ik ben iemand die snel leert, erg gemotiveerd is en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ik zou dan ook graag in een persoonlijke gesprek vertellen wat ik voor Menzis zou kunnen betekenen?

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Mark TimmermanBijlage: cv